Behandlingar och aktiviteter

Behandlingar
Massage kan göra underverk. Stela nackar kan bli mjuka, onda axlar kan bli glada (!) värkande ryggar kan bli till böjliga ryggar… Att få ge detta till människor fyller mig med tacksamhet. Jag gillar det jag gör. /Linda.

Linda erbjuder behandlingar som bygger på svensk klassisk massage men är också inspirerade av utbildning inom Body Harmony, Asiatisk Yogamassage och Frigörande andning. Utöver massagen erbjuder Linda olika spabehandlingar.

Behandlingsmeny och priser
Boka behandling hos Linda
Massagens goda effekter

Lär dig massage
Ett smart sätt att få massage lite oftare är att utbilda dig och din familj! Eller varför inte en utbildning i arbetsgruppen. Massagens effekter är många och ibland behövs det inte så mycket för att må lite bättre. Utbilda er i Minutmassage och ge varandra en bättre dag!

Djupavslappning i grupp
Något som de flesta av oss skulle må bättre av är att få slappna av lite mer. Att få ladda batterierna, komma i balans och då också må bättre. Djupavslappning i grupp erbjuder vägledd meditation, andningsövningar och avslappnande massage.

Frigörande andning
Vill du få mer tillgång till dina egna resurser? Frigörande andning är en enkel andningsteknik som löser upp inre spänningar. Du ökar medvetenheten kring tankar, mönster och känslor som kanske hindrar dig från att leva det liv du vill leva. När din kropp inte längre behöver hålla tillbaka gamla känslor blir du mer avslappnad och öppen för nya möjligheter. Frigörande andning görs individuellt eller i grupp, med stöd från en Andningspedagog.

Asiatisk YogaMassage
Den här behandlingsmetoden fokuserar på att öppna upp kroppens energiflöde samt att uppnå balans genom att stretcha ut muskler och leder. Med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar sig massören igenom muskler, energilinjer och akupressurpunkter.

Effekterna av stretchrörelserna – där patienten har en passiv roll – liknar de som erhålls av yoga. Muskler och leder tänjs ut till dess normala viloläge och flexibiliteten ökar. Behandlingen fungerar lika bra i förebyggande syfte som för de som lider av ryggont, onda axlar eller känner sig stela i kroppen.

YogaBalans – Stretching
En härlig form av träning där vi även använder oss av TaiChi, Yoga, Pilates och stretching. Fokus ligger på andning och balans, både yttre muskulär balans men även inre balans. Den muskulära balansen handlar om rörlighet och styrka, att höger och vänster kroppshalva hittar jämvikt liksom fram- och baksida. Den inre balansen handlar bland annat om att varva ner, vara med närvarande och att hantera vardagen på ett lugnare sätt.

Hemmahos Spa
Vill du njuta av massage fast inte behöva åka hemifrån? Vill du få en skön fotkur och samtidigt luta dig tillbaka i favoritfåtöljen? Bjud hem några vänner och boosta med välmående… Vi kommer till dig och erbjuder massage, kroppspeeling, fotkur, ansiktskur mm

Comments are closed.