Om Linda

IMG_3654

Jag har förstått att jag har många drivkrafter i mitt liv. Min dotter, mina vänner, alla möten, mina kunskaper… Men en drivkraft som jag har är nog att jag är en problemlösare… Jag gillar att ställas inför problem, eller rättare sagt – jag tycker inte illa om det. Det är något som sker automatiskt hos mig. Emellanåt får jag höra ”Vad positiv du är! Jag får inspiration från dig” och jag har funderat en del på det. Är jag gladare än andra? Svaret på den frågan är nog min drivkraft – problemlösaren. Jag ser inte negativt på saker och ting, på det som sker. Jag ser lösningar.

Och jag tror det är den här drivkraften som har gjort att jag sökt mig till de utbildningar jag gått och att jag har jobbat med det jag gjort. Jag älskar förändringsarbete, att få ta tag i problem och tillsammans med andra komma på bättre lösningar. Att jag jobbar med massage är ingen slump. Det är att lösa problem och att skapa förändring hos mina kunder. Att intuitivt få leta efter problem/obalanser och sedan se resultatet ger mig stor tillfredsställelse. Jag blir fortfarande förundrad över de goda resultat som behandlingarna ger.

Jag har en bred utbildning inom hälsa. För 15 år sedan utbildade jag mig till Friskvårdspedagog och massör. Under årens lopp har jag arbetat såväl i mitt egna företag och som anställd med massage och hälsoutveckling.

Jag bor och utgår med min verksamhet från Långasjö i Småland. Kontakta mig gärna för att ta reda på hur vi kan arbeta tillsammans!

Linda Ursjö

Läs mer:  Lindas berättelse

Kontakt:  linda@livsbalans.se    eller   070-480 42 35

 

Comments are closed.